Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Aiylon Company LimitedDe Commissie heeft de Commissie verzocht om een voorstel voor een richtlijn betreffende de toepassing van de richtlijnen inzake de bescherming van de gezondheid van personen met een ziekte (PB L 342 van 15.11.2008, blz. 1).UV531 enz. producten hebben een goede reputatie gewonnen door zowel de VS, India, EURO, Zuid-Aziatische markt evenals de binnenlandse markt.

Voldoen aan de onderneming geest van "Eerlijkheid, Innovatie, Beyond, Win-win", Longpu Company hartelijk welkom thuis en in het buitenland klant om ons bedrijf te bezoeken.

Geschiedenis

We integreren onderzoek, productie en handel van optische verhelderingsmiddelen, pigmenten, ultraviolet absorberende producten zoals OBA 199, CBS-X, OB, OB-I, KCB, EBF, UV 326, UV 327,UV531 enz. producten hebben een goede reputatie gewonnen door zowel de VS, India, EURO, Zuid-Aziatische markt evenals de binnenlandse markt.

Voldoen aan de onderneming geest van "Eerlijkheid, Innovatie, Beyond, Win-win", aiylon Company hartelijk welkom thuis en in het buitenland klant om ons bedrijf te bezoeken.

Dienst

Met uw steun en vertrouwen, zijn wij niet alleen.

 

Niet alleen verstrekkend de hoogte - kwaliteitsproducten, bieden wij u ook de uitstekende dienst aan.

Ons Team

Wij zijn een team van beroeps hebben decennia van ervaring in industriële productietechnologie, kunnen klanten van hoogte voorzien - kwaliteitsproducten.

 

Wij geloven dat onze hoogst gemotiveerde werknemers en hun totale beheersingstechnologie dat de regelmatig voorwaartse bedrijfbeweging ervoor zullen zorgen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Wang
Fax : 86-21-51686808
Resterend aantal tekens(20/3000)